SNELLE LEVERING

UITSTEKENDE SERVICE

GROOT ASSORTIMENT

RUIME VOORRAAD

VRIENDELIJKE KLANTENSERVICE

Veiligheidsvestje oranje EN 471

Levertijd: 2 - 3 werkdagen

3,96 €Oude prijs: 4,40 €

incl.†21% BTW,†excl. Verzending

- 10%

Artikelnummer: OK62455

In Nederland hoeft u geen veiligheidsvest in uw auto te hebben. Het gebruik van een veiligheidsvest is ook niet verplicht.

Regels veiligheidsvest buitenland

Per land verschillen de regels voor het bezit en gebruik van veiligheidshesjes. Soms is alleen de bestuurder van een auto verplicht een veiligheidshesje te dragen. Voor de juiste regels kunt u contact opnemen met de autoriteiten van het betreffende land. Ook op de website van de ANWB vindt u meer informatie over veiligheidshesjes.

Europese regels veiligheidsvest

Volgens de Europese regels is een veiligheidsvest niet in alle landen verplicht. Wel is het verstandig een goedgekeurd veiligheidsvest bij u te hebben. Buitenlandse politieagenten zijn mogelijk niet op de hoogte van de Europese regels en kunnen u een boete geven. Een officieel bezwaar tegen de boete kost veel tijd en geld.

Eisen aan veiligheidsvest

Een veiligheidsvest moet voldoen aan de Europese norm EN471, klasse 2. Veiligheidsvesten zijn op veel punten in Nederland te koop.

Andere klanten kochten ookÖÖ

ABONNEREN OP DE NIEUWSBRIEF

Hallo beste bus-liefhebber, meld je hier aan voor de Bus-OK nieuwsbrief. Je ontvangt dan allerlei tips en trucs voor vw bussen, productideeŽn, montage- en kampeertips! Word ook lid van onze bus-community.
Exclusieve kortingen voor abonnees
alle BUS-ok nieuws updates
Afmelden ten allen tijde mogelijk