SNELLE LEVERING

UITSTEKENDE SERVICE

GROOT ASSORTIMENT

RUIME VOORRAAD

VRIENDELIJKE KLANTENSERVICE

Retourbeleid†

BUSok.nl hanteert een retourbeleid betreffende retouraanvragen en annuleringen.†

De volgende situaties kunnen voorkomen:

Retouren op basis van de wettelijke zichttermijn van 14 dagen.

Bestel je een artikel waarvan je bij ontvangst vindt dat het niet voldoet aan de je verwachtingen of een andere legitieme reden? Binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen is er geen probleem mits het artikel niet speciaal voor jou besteld is, gebruikt of NOS is en onverkoopbaar is (geen beschadigde verpakkingen, sporen van montage en verbroken zegels).

De 14 dagen zichttermijn gaat in op het moment dat je het artikel ontvangt. Is er sprake van een deellevering dan geldt dat de zichttermijn ingaat op het moment dat het laatste artikel door jou is ontvangen.

BUSok.nl zal na ontvangst van het artikel beoordelen en vervolgens uiterlijk 10 dagen na ontvangst komen tot een afwikkeling, waar van toepassing is dit dus inclusief de terugbetaling.

De kosten voor het retour sturen worden ten allen tijde NIET vergoed door BUSok.nl, deze zijn altijd voor rekening van de koper. De betaalde verzendkosten bij bestelling worden wel vergoed tenzij het gaat om 1 product uit een order met meerdere producten.

Retour omdat er een verkeerd artikel besteld is.

Bestel je per ongeluk een verkeerd artikel dan is er nog geen man overboord. Binnen de zichttermijn van 14 dagen is er geen probleem mits het artikel niet speciaal voor jou besteld is, gebruikt of NOS is en onverkoopbaar is (geen beschadigde verpakkingen, montagesporen en verbroken zegels).

Retour omdat BUSok.nl een verkeerd artikel geleverd heeft:

Indien wij een verkeerd artikel leveren dan is het logisch dat het artikel op onze kosten retour komt. Neem contact met ons op voor de afhandeling.

Retour omdat een artikel niet past:

Past een artikel niet of is het ongeschikt op een andere manier dan dient u dit altijd voor retour bij ons te melden. Wij zorgen dan voor een alternatief of andere geschikte oplossing.

Garantieafhandelingen:

Op het merendeel van onze producten is 1 jaar garantie van toepassing, in sommige gevallen is dit 2 of meer jaren. Garantie is alleen van toepassing voor de eerste eigenaar.

Voor de afhandeling van garantie verwijzen wij verder naar de Algemene voorwaarden.

LET OP: Voor bedrijven gelden andere retourregels!

ABONNEREN OP DE NIEUWSBRIEF

Hallo beste bus-liefhebber, meld je hier aan voor de Bus-OK nieuwsbrief. Je ontvangt dan allerlei tips en trucs voor vw bussen, productideeŽn, montage- en kampeertips! Word ook lid van onze bus-community.
Exclusieve kortingen voor abonnees
alle BUS-ok nieuws updates
Afmelden ten allen tijde mogelijk
[salepix-forms id=1]