SNELLE LEVERING

UITSTEKENDE SERVICE

GROOT ASSORTIMENT

RUIME VOORRAAD

VRIENDELIJKE KLANTENSERVICE

T3 kachel ventilatorhuis rubber 070256099

Levertijd: 2 - 3 werkdagen

StŁck
73,80 €Oude prijs: 82,00 €

incl.†21% BTW,†excl. Verzending

- 10%

Artikelnummer: OK71637

T3 kachel ventilatorhuis rubber 070256099
Bij de luchtgekoelde motoren van de 3de generatie VW Bus wordt de warme lucht, die bedoeld is voor de verwarming, door de kachelpotten gejaagd door middel van een schoepenrad op de alternator.

Dit schoepenrad draait in het ventilatorhuis en jaagt de warme lucht via diverse aansluitstukken door de kachelpotten. Het hier vermelde rubber zorgt voor de verbinding tussen het ventilatorhuis en de aansluitstukken.

Het is wel van essentieel belang dat dit rubber geen scheuren vertoont en goed aansluit. Als dit niet het geval is wordt er warme lucht de motorruimte ingeblazen, wat kan zorgen voor een verhoogde motortemperatuur, hetgeen voor een luchtgekoelde motor erg schadelijk kan zijn.

Controleer bij iedere onderhoudsbeurt de staat van het rubber en vervang het als er haarscheurtjes ontstaan, zeker niet wachten tot ze zijn doorgescheurd.

VW.nr. 070 256 099

ABONNEREN OP DE NIEUWSBRIEF

Hallo beste bus-liefhebber, meld je hier aan voor de Bus-OK nieuwsbrief. Je ontvangt dan allerlei tips en trucs voor vw bussen, productideeŽn, montage- en kampeertips! Word ook lid van onze bus-community.
Exclusieve kortingen voor abonnees
alle BUS-ok nieuws updates
Afmelden ten allen tijde mogelijk
[salepix-forms id=1]