SNELLE LEVERING

UITSTEKENDE SERVICE

GROOT ASSORTIMENT

RUIME VOORRAAD

VRIENDELIJKE KLANTENSERVICE

T1 koppelingskabel M7 afstelmoer 111721349A

Levertijd: 2 - 3 werkdagen

4,95 €Oude prijs: 5,50 €

incl.†21% BTW,†excl. Verzending

- 10%

Artikelnummer: OK92036

T1 koppelingskabel M7 afstelmoer 111721349A

Tot 1965 zijn dit twee op elkaar gedraaide moeren, waarbij de voorste moer conisch is uitgevoerd. Vanaf 1965 zijn de twee moeren vervangen door een vleugelmoer die ook conisch is uitgevoerd, maar nu met met borgranden die als borging in de ovale vorm van de koppelingsarm vallen. Hierdoor is er geen borgmoer meer nodig, wat wel het geval is voor de bouwjaren tot 1965.

Bij de Volkswagen Kever, Karmann Ghia en VW Spijlbus die gebruikmaken van een dubbelmoer is er nog wel een eigenaardigheidje waar je op moet letten: Volkswagen heeft af fabriek gebruikgemaakt van koppelingskabels met M6 schroefdraad, maar dat is later aangepast naar M7. Alle vervangende kabels die Volkswagen later leverde en ook alle kabels van alle after-market fabrikanten zijn uitgevoerd met M7 schroefdraad. Mocht je nog je eerste koppelingskabel hebben, of deze is vervangen door een kabel uit een oude voorraad (origineel of after-market), dan is het goed mogelijk dat dit nog een kabel is met M6 schroefdraad, hou daar rekening mee als je bestelt.

ABONNEREN OP DE NIEUWSBRIEF

Hallo beste bus-liefhebber, meld je hier aan voor de Bus-OK nieuwsbrief. Je ontvangt dan allerlei tips en trucs voor vw bussen, productideeŽn, montage- en kampeertips! Word ook lid van onze bus-community.
Exclusieve kortingen voor abonnees
alle BUS-ok nieuws updates
Afmelden ten allen tijde mogelijk
[salepix-forms id=1]